• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Eladó téglalakás SzegedAz ingatlan leírása

Eladó téglalakás Szeged Felsőváros frekventált részén, a Tabán utcában az 1. emeleten. A lakáshoz utcára néző erkély tartozik, a nappali mellett 3 hálószobája van. Igény szerint a mélygarázsban beálló-hely bérlési lehetőség is igénybe vehető.

Az egyedi gázfűtésű, korszerű lakásban radiátorok fűtenek, amihez a földszinti szomszéd fűtése is kellemesen besegít. Az alacsony rezsit a műanyag ablakok és a homlokzati hőszigetelés biztosítják. Átszellőztethető is a lakás, de a nyári melegben a nappaliban felszerelt klíma is enyhíteni tudja.

A 2005-ben épült társasház kertje a kisgyerekes szülők paradicsoma. Az óriási telek végén, az udvar kerítésén belül a lakók egy saját játszóteret, hangulatos sütögető helyet alakítottak ki, ahová bátran le lehet engedni a gyerekeket játszani.

A lakásban jelenleg albérlő család lakik, akik jól érzik magukat, így akár szívesen bérelnék tovább is a lakást.

 

Az 1. emeleti elhelyezkedése miatt jó megoldást nyújt a lakás az idősebb korosztály számára, akik az unokákat is vendégül láthatják a kisebb szobák jóvoltából. A fiatalabb, gyerekes családok is kényelmesen elférnek, nekik és ismerőseiknek a középső, legnagyobb helyiség biztosít több vendégség számára is kiváló helyet.
A mélygarázsban saját tároló is tartozik a lakáshoz.

 

Igazi családi lakás

Az eladó téglalakás Szeged kedvelt részén, a Tabán utcában fekszik. A család számára ideális a lakás elhelyezkedése: a közvetlen közelben óvoda és általános iskola is található. A bátrabb kisiskolások akár az első osztálytól egyedül, gyalog járhatnak iskolába, hiszen egyetlen úttesten sem kell átkelni az iskola bejáratáig. A pár perces távolságban lévő Spar és a buszmegálló pedig a szülők számára lesz hasznos a munkahely, illetve a napi bevásárlási lehetőség megközelítésére nézve.

 

További képekért és a lakás alaprajzáért ide kattintson!  • Alapterület: 73 m2
  • Szobák száma: 4
  • Ár: 56.000.000 Ft
  • Település: Szeged
  • Típus: téglalakás
  • Státusz: eladó