• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Partnereink

Ars poetica: Az ügyvéd elsődleges feladata a jogi konfliktusok racionális kezelése, közvetítés a felek közötti – lehetőség szerint peren kívüli – megegyezés céljából. A legrosszabb megegyezés is ezerszer jobb, mint a legjobb bírói ítélet. Nincs megnyugtató helyzet helyes jogi egyensúly nélkül. A konfliktusok öncélú szítása, élezése, az ellenérdekű fél legyőzésének megalapozatlan ígérete ügyvédhez nem méltó magatartás.

Dr. Csonka ügyvédi iroda

A Remodel Stúdió Magyarország egyik legújabb társadalmi márkája. Kis Mónika nonprofit társadalmi vállalkozása használt, régi és antik jellegű bútorok felújításával, újragondolásával foglalkozik Varsányi Anna, designer tervei alapján. A felújításokat hátrányos helyzetű pályakezdő fiatalok végzik, mesterek útmutatása alapján.

Remodel Stúdió

Az Országos Építésügyi Nyilvántartásnál hitelesített energetikai tanúsítványokra háromszoros garancia vonatkozik: ár-, idő- és elégedettségi garancia.

Energetikai tanúsítvány

Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés | Bútorszállítás | Raktározás A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, csomagolással, bútorszereléssel, bútorszállítással, lomtalanítással, kézi rakodással, szálllítással és raktározással foglalkozik.

Költöztetés, szállítás

Az “otthon” sokkal több, mint részek puszta együttese. Ez az a hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan körülményeket varázsolhatunk magunk köré, amely tükrözi ízlésünket és vágyainkat. Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk-e meglátni azokat az elemeket, amelyek egy térnek hangulatot adnak. Nagyon fontos rájönnünk, hogy mit is szeretnénk voltaképp, a tér, a fény, a szín és az anyagok miféle sajátos együttesét akarjuk megteremteni! Évi ebben tud segíteni!

Lakberendezés

“Husz Szabolcs vagyok, szegedi fotós és videós, motion designer. Tizennégy évesen kezdtem – azaz már több éve fotózok, mint nem! :) Számtalan alkotótáborban tevékenykedtem, fesztiválon dolgoztam, különleges eseményt, koncertet, esküvőt fotóztam. Kiállításaimmal nem csak Nyugat-Európától Moszkváig jutottam, de virtuális térben is volt már bemutatva fotós munkám. Szóval nem ma kezdtem. :)”

A lakásvideók partnere - Husz Szabolcs