• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Partnereink

Ars poetica: Az ügyvéd elsődleges feladata a jogi konfliktusok racionális kezelése, közvetítés a felek közötti – lehetőség szerint peren kívüli – megegyezés céljából. A legrosszabb megegyezés is ezerszer jobb, mint a legjobb bírói ítélet. Nincs megnyugtató helyzet helyes jogi egyensúly nélkül. A konfliktusok öncélú szítása, élezése, az ellenérdekű fél legyőzésének megalapozatlan ígérete ügyvédhez nem méltó magatartás.

Dr. Csonka ügyvédi iroda

A Remodel Stúdió Magyarország egyik legújabb társadalmi márkája. Kis Mónika nonprofit társadalmi vállalkozása használt, régi és antik jellegű bútorok felújításával, újragondolásával foglalkozik Varsányi Anna, designer tervei alapján. A felújításokat hátrányos helyzetű pályakezdő fiatalok végzik, mesterek útmutatása alapján.

Remodel Stúdió

https://remodelstudio.hu/

Az Országos Építésügyi Nyilvántartásnál hitelesített energetikai tanúsítványokra háromszoros garancia vonatkozik: ár-, idő- és elégedettségi garancia.

Energetikai tanúsítvány

Költöztetés Szegeden: Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés | Bútorszállítás | Raktározás A Pannon Pakk 66 Kft. lakossági és intézményi költöztetéssel, csomagolással, bútorszereléssel, gondos bútorszállítással, lomtalanítással, kézi rakodással, szállítással és raktározással egyaránt foglalkozik.

Költöztetés Szeged

https://pannonpakk66.hu

Az “otthon” sokkal több, mint részek puszta együttese. Ez az a hely, ahol jól érezzük magunkat, amihez kötődünk, ahol olyan körülményeket varázsolhatunk magunk köré, amely tükrözi ízlésünket és vágyainkat. Az otthonteremtés nagymértékben függ attól, hogy képesek vagyunk-e meglátni azokat az elemeket, amelyek egy térnek hangulatot adnak. Nagyon fontos rájönnünk, hogy mit is szeretnénk voltaképp, a tér, a fény, a szín és az anyagok miféle sajátos együttesét akarjuk megteremteni! Évi ebben tud segíteni!

Lakberendezés

https://www.megyerieva.hu/

“Husz Szabolcs vagyok, szegedi fotós és videós, motion designer. Tizennégy évesen kezdtem – azaz már több éve fotózok, mint nem! :) Számtalan alkotótáborban tevékenykedtem, fesztiválon dolgoztam, különleges eseményt, koncertet, esküvőt fotóztam. Kiállításaimmal nem csak Nyugat-Európától Moszkváig jutottam, de virtuális térben is volt már bemutatva fotós munkám. Szóval nem ma kezdtem. :)”

A lakásvideók partnere, Husz Szabolcs

https://heightoffield.com/en-husz-szabolcs-szegedi-fotos/

Épületfólia Szeged - Partnerünk ingatlanok rezsijének csökkentése, a hűtésre fordított energia-megtakarítás érdekében a szegedi Uno Glass Kft. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fóliázás, üvegkár-törés javításának területén. Munkájuk közben a legjobb minőségű anyagokat és a legmodernebb módszereket alkalmazzák. Rengetek ügyfelük és az én megbízásom nyomán is nagyon szívesen ajánlom mindenki figyelmébe a cég szolgáltatásait. Forduljon hozzájuk bizalommal,  aki profi munkát, megbízható pontosságot vár el a pénzéért. Lakások és irodák homlokzata hő- és fényvédő fólia segítségével az UV-sugárzás is csökkenthető, valamint a kevesebb fény beengedésével a meleg jó része is kint tartható. Biztonsági ablakfólia alkalmazását a biztosítók is vagyonvédelmi eszközként ismerik el. A jó minőségű épületfólia Szeged szerte is egyre elterjedtebb megoldás. Csökkentse velünk Ön is a rezsit  a hűtésre fordított energia-megtakarítással!

Épületfólia Szeged partnereként

https://epuletfoliaszeged.hu/