• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Rólunk mondták

"Profi hozzáállás, precíz munka!"

H. István, 2022. június

"Körültekintő, megbízható ügyintézés. Csak ajánlani tudom!"

K. Ágota, 2022. június

"Zoli nagyon jó fej, közvetlen és profi ingatlanos. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Budapesten élek és egy szegedi lakás eladásával kapcsolatban vettem fel vele a kapcsolatot. Mindent intézett helyettem, minden fejleményről tájékoztatott csak az adásvételi szerződés aláírásakor kellett Szegedre visszamennem."

Sz. László, Budapest, 2022. április

"Megbízható, segítőkész, pontos!"

Sz. Miklós, 2022. március

"Nagyon segítőkész, és udvarias. Az ingatlan adás-vétele során teljeskörű az ügyintézés."

T. Tímea, 2022. január

"Kedves Zoltán! Köszönjük a precíz munkádat, mindennel elégedettek vagyunk. Mindenkinek ajánlani fogunk. Bárki forduljon hozzá bizalommal, profi a munkájában."

Krisztina és István, 2022. február

"Szívből ajánlom mindenkinek Zoltánt! Gyors és pontos. Mindenről tájékoztatott. Csak alá kellett írni a szerződést, mert mindent intézett."

Cs. Andrea, 2022. január

"Megbízható és korrekt szolgáltatás."

P. Szilvia, 2022. március

"Szerintem a legjobb ingatlanosok a városban, nagyon meg voltunk velük elégedve. Mindent Ők intéztek helyettünk, tulajdonképpen semmi dolgunk nem volt a szerződés aláírásán kívül. Biztosan Őket választjuk legközelebb is, mégegyszer köszi!"

István, 2021. december

"Kedves Zoli! Öröm volt veled együttműködni. Köszönjük a precizitásod, hálásak vagyunk a szakértelmedért. Csilla"

Csilla, 2021. november

"Bátran javaslom mindenkinek az irodát. Mi csak pozitív benyomást szereztünk. Zoli az első pillanattól kezdve segítőkész, informatív es rugalmas volt. Ami plusz infot kertunk az ingatlannal kapcsolatban, azt is még aznap megkaptuk. Barmikor rendelkezesre allt, ha nem vette fel a telefont, hamar visszahivott. Tényleg csak ajánlani tudom!!!"

H. Bence, 2021. szeptember

Megbízható segítséget kerestünk lakás eladással kapcsolatban, ebben Zoli személyében remek partnerre találtunk. Hamar letudtuk a folyamatot, segítőkészen közreműködött, rugalmasan állt hozzánk, minden kérdésünkre pontos választ kaptunk. Nagyon hálásak vagyunk a segítségéért, jó szívvel ajánljuk ismerőseink körében!

B. Bea, 2021. szeptember