• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Újszegedi lakás eladóAz ingatlan leírása

Újszegedi lakás eladó néhány éve teljes műszaki felújításon átesett, munkálatokat már nem igénylő, beköltözhető állapotban. Nem kell még a vételáron felül a felújítás költségeit is beterveznie. A vásárlás után a család ebbe a lakásba rögtön be tud költözni.

 

Teljes felújítás utáni lakás

A 4-szobás, 1. emeleti ingatlan pár évvel ezelőtt teljes körű műszaki felújításon esett át. Néhány évvel ezelőtt a kondenzációs gázkazánnal együtt új, radiátoros fűtésrendszer készült, kicserélték a lakásban a teljes villamos hálózatot, 3-rétegű, műanyag tokos ablakokra cserélték a régieket. Megújult a konyha is, új a konyhabútor, új, minőségi háztartási gépek kerültek beépítésre. Ilyen konyha gép a főzőlap, a sütő és a Miele-márkájú, beépített mosogatógép, amelyek szinte nem is használtak, mind újszerű állapotban van. Minden padlóburkolat új, csak a nappali parkettája maradt meg, amit gyönyörűen újracsiszoltak.

A 2-szintes lakás nappalija, udvarra néző, erkélyes hálószobája és konyhája az alsó szinten, tágas gyerekszobái egy saját fürdőszobával a felső, tetőtéri szinten vannak.

 

Újszegedi lakás eladó családoknak

A lakás akár gyerekes családok vagy idősebb lakók gyönyörű otthona lesz. Teljes komfortot nyújt az alsó szint is a szülők számára. Felül a tusolós fürdőszobával a gyerekeknek saját birodalma lehet a lakás fenti szintje. Felújítási munkálatok szervezése és gondja nélkül, rövid határidővel beköltözhető, a tulajdonos rugalmasan meg tudja oldani a mielőbbi, mindenki számára megfelelő átadást.

A lakáshoz az épületen belül – külön megállapodás szerint – akár garázs is vásárolható. Mivel a két ingatlan közvetlen módon nem kapcsolódik egymáshoz, vásárlásuk nem kötődik egymáshoz.

 

Megfelel a lakás az állami kedvezmények követelményeinek is, az ingatlan csok és egyéb használt lakásvásárlás támogatási formák igénybe vételére is alkalmas.

 

Részletes adatok

Az újszegedi lakásajánlat részletes adatai képekkel, alaprajzzal ezen a linken találhatók.  • Alapterület: 95 m2
  • Szobák száma: 4
  • Ár: 53.000.000 Ft
  • Település: Szeged
  • Típus: téglalakás
  • Státusz: eladó