• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Energetikai tanúsítvány készítéseEnergetikai tanúsítvány készítése

Energetikai tanúsítvány készítése 2012 óta kötelező

 

Hogyan tudna az Ön új otthona nagyobb energiamegtakarítással működni? Milyen fejlesztési lehetőségei vannak?

 

Hogyan tudna spórolni a rezsiszámlákon?

 

Ha a fenti kérdések ingatlana eladása előtt Önt is foglalkoztatják, ha segítségére lehetünk, keressen fel bennünket, kérje kollégáink tanácsát!
Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet kötelezően előírja az új ingatlanok építtetői, és a használt ingatlanok tulajdonosai számára, hogy az ingatlanok ellenérték fejében történő átruházása vagy 1 évet meghaladó időtartamú bérbeadása esetén legkésőbb az erről szóló szerződés megkötésével egyidejűleg a jogszabály által előírt tanúsítványt adják át a vevőnek vagy mutassák be a bérlőnek.

 

Az energetikai tanúsítvány készítése benne van az árban

Ügyfeleink számára – megfelelő jogosultsággal rendelkező partnerünk közreműködésével – elkészíttetjük a szükséges, 10 évig érvényes dokumentumot. A tanúsítvány díja a megbízási díj része, amiatt se fájjon a feje. Nem kell tehát arra sem külön figyelmet fordítania, hogy kinek kell fizetni érte. Egy korszerű szegedi ingatlaniroda szolgáltatásai között ez is megtalálható.

 

Azt tartom a korrekt szolgáltatásnak, amikor egy ügylet legvégén is ugyanazt tapasztalja az ügyfél, amire a legelejétől fogva számított. Amikor az ingatlanközvetítője ugyan azt mondja az adásvétel végén, mint a legelején ígért.

 

Korábbi ügyfeleink véleményét ide kattintva olvashatja, elérhetőségemen állok rendelkezésére!

 

László Zoltán