• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Munkásszállás SzegedenMunkásszállás Szegeden

Munkásszállás Szegeden néhány hónapos munkára szóló megbízatással rendelkező brigádok, pár fős csapatok számára takarítási szolgáltatással együtt az év minden részében.

 

Néhány hónap ideig Szegeden tartózkodó festő brigádok, egyéb műszaki kivitelezéssel foglalkozó, mérnökcsapatok számára kényelmes szálláslehetőség zárt parkolási lehetőséggel. Akár Szeged jó közlekedési adottságú részén vagy Szeged környékén csendben, pihenésre alkalmas helyen.

 

Munkásszállás Szegeden teljes szolgáltatással

A szegedi munkásszállás teljes bútorozással és háztartási gépekkel felszerelt, a vendégeknek csupán ágyneműt kell magukkal hozniuk. Főzési és mosási lehetőség egyaránt rendelkezésre áll, kérésre wifi, internet-hozzáférés, TV is bekapcsolható.

A lakók további kényelmét szolgálhatja, hogy a bérbeadó takarítási szolgáltatással is szívesen segít, így a szálláshelyen csak a kényelmes pihenéssel kell foglalkozni. Amíg a vendégek a hétvégére hazautaznak, vagy napközben dolgozni vannak, a szálláshelyet a segítség kitakarítja.

 

Szálláshelyet az egész év során kínálok az érdeklődő vállalkozások számára. A Szegeden lévő ház az év 12 hónapja során alkalmas munkásszállásra, a tavasztól őszig tartó időszakban Domaszéken kínálok több apartmant. A domaszéki helyszín csak pár perces távolságra fekszik Szegedtől, de hangulatos udvara, nyári konyhája mindenben kárpótol a rövid utazással töltött időért cserébe.

 

A tulajdonos természetesen a vállalkozás számára költségként elszámolható számviteli bizonylatot állít ki a bérleti díjról.