• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Ingatlanok cseréjének közvetítéseIngatlanok cseréjének közvetítése

Ingatlanok cseréjének közvetítése – azok számára, aki költözni szeretne, de még nem adta el a lakását. Nem akar az eladással időt veszíteni?

 

Kereső ügyfeleink gyakran ajánlanak vásárláskor meglévő lakást, amelyet – ha az lehetséges – szeretnének beszámítani a vételárba. Amennyiben ez a megoldás az eladó számára is megfelelő, tapasztalattal rendelkezünk a lakások értékeinek egyeztetésében, az eddigi megállapodások minden esetben a csereszerződést aláíró felek megelégedettségével zárultak.
Az egyik legemlékezetesebb ügylet szereplői hárman(!) is ebben a cipőben jártak. A gondos értékegyeztetés után mindhármuk költözése a terveiknek megfelelően, rendben, az ingatlanok cseréjének közvetítése mentén lezajlott. Itt olvasható részletesen a közös történetük, amelyben ügyvéd partnerünk is mindenben segített.

 

Azt tartom a korrekt szolgáltatásnak, amikor egy ügylet legvégén is ugyanazt tapasztalja az ügyfél, amire a legelejétől fogva számított. Amikor az ingatlanközvetítője ugyan azt mondja az adásvétel végén, mint a legelején ígért.

 

Korábbi ügyfeleink véleményét ide kattintva olvashatja, elérhetőségemen állok rendelkezésére!

 

László Zoltán