• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Ingatlan bérbeadásIngatlan bérbeadás

Ingatlan bérbeadás, albérlet közvetítés Szegeden – bízza ingatlana bérbeadását szakemberre, töltse vele ő az idejét, Ön csak az albérlet előnyeit élvezze!

 

Ingatlan bérbeadás

Az eltelt évek során többször fordul elő, hogy a sikeres adásvétel során a vásárló ügyfél is hasonló élményben részesül, mint a megbízó, az eladott ingatlan tulajdonosa. Ahogy érzékeli a gondos, minden részletre kiterjedő odafigyelést, amely persze az ő érdekét is szolgálja, ő is elégedetten búcsúzik. És amennyiben nem saját használatára, hanem befektetésnek szánja a lakást, gyakran az irodát bízza meg a bérlők keresésére, albérlet közvetítésre Szegeden. Lehetőség szerint több bérlő együttes javaslatával készülünk, hogy a tulajdonosnak legyen lehetősége választani is a jelentkezők közül.

 

A megbízás után a kiadó albérlet-ajánlatok teljes körű ügyintézésével, havi működtetésével, a személyes megtekintés egyeztetésével állok az érdeklődők rendelkezésére. Minden kiadó lakás esetében határozott időre szóló, természetesen mindig írásba foglalt, szigorú bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap bérleti díj összegével megegyező kaucióval várjuk a kedves leendő bérlőket. Akár diákokat vagy felnőtteket, és családokat is.

Háziállatok, kedvencek fogadását mindig esetenként, részletesen egyeztetjük a felekkel.