• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Ingatlan bérbeadásIngatlan bérbeadás

Ingatlan bérbeadás, albérlet közvetítés Szegeden – bízza ingatlana bérbeadását szakemberre, töltse vele ő az idejét, Ön csak az albérlet előnyeit élvezze!

 

Ingatlan bérbeadás

Önnek, akinek lehetősége van az ingatlanát nem lakás céljára hasznosítani, az ideje a legértékesebb. Biztosan sokkal drágább az ideje albérlő keresésénél vagy bérlők közötti válogatásnál. Munkája bizonyára több energiáját veszi igénybe, minthogy szabadidejét ne pihenéssel, kikapcsolódással töltse.
Amikor Ön szakembert bíz meg a bérbeadó ingatlana hasznosítására, akár minden feladatot el fog látni az Ön nevében. Ezen felül akkor is Önnek fog dolgozni, amikor Ön a saját területén dolgozik, vagy a családjával a nyaralását tölti. Felkészült és tapasztalt megbízottja minden felmerülő kérdésére válasszal fog szolgálni, legyen az adózással, közjegyzői közreműködéssel, szerződéssel vagy általános témával kapcsolatos.

 

Vevőből bérbeadó

Az eltelt évek során többször fordul elő, hogy a sikeres adásvétel során a vásárló ügyfél is hasonló élményben részesül, mint az eladott ingatlan tulajdonosa. Ahogy érzékeli a gondos, minden részletre kiterjedő odafigyelést, amely persze az ő érdekét is szolgálja, ő is elégedetten búcsúzik. És amennyiben nem saját használatára, hanem befektetésnek szánja a lakást, gyakran az irodát bízza meg a bérlők keresésére, albérlet közvetítésre Szegeden. Lehetőség szerint több bérlő együttes javaslatával készülünk, hogy a tulajdonosnak legyen lehetősége választani is a jelentkezők közül.

 

A megbízás után a kiadó albérlet-ajánlatok teljes körű ügyintézésével, havi működtetésével, a személyes megtekintés egyeztetésével állok az érdeklődők rendelkezésére. Minden kiadó lakás esetében határozott időre szóló, természetesen mindig írásba foglalt, szigorú bérleti szerződéssel, valamint 2 hónap bérleti díj összegével megegyező kaucióval várjuk a kedves leendő bérlőket. Akár diákokat vagy felnőtteket, és családokat is.

Háziállatok, kedvencek fogadását mindig esetenként, részletesen egyeztetjük a felekkel.