• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Tanácsadás ingatlan adásvételhezTanácsadás ingatlan adásvételhez

A tanácsadás ingatlan adásvételhez azt jelenti, hogy a Napfény Ingatlanirodával történő együttműködést díjmentes lakás-eladási tanácsadásunk előzi meg: közösen áttekintjük az Ön helyzetét annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk. Nem pusztán az eladásról, de a következő otthonáról is sokat beszélünk, hogy a költözés teljes menetéhez segítségére lehessünk. Ezután bemutatjuk Önnek munkánkat, megtervezzük az eladást, így Önnek előre láthatóvá válik az ügylet teljes folyamata.

 

Ingatlanközvetítés – az eladás menete

Az értékesítés teljes folyamatában úgy számíthat ránk, hogy Önnek egyetlen lépést sem kell tennie! Minden érdeklődőt – természetesen személyesen – kísérünk el Önhöz, váratlanul nem fogják Önt lakáskeresők zavarni! Aktívan és folyamatosan közreműködünk a tárgyalás, a végleges megegyezés folyamatában, így Ön biztosan nem kerül kellemetlen helyzetbe az alku során. A felek közös megegyezése szerint előkészítjük az adásvételi szerződést, a jogi útvesztőkben elkalauzoljuk. Az ügyvédi irodába is együtt megyünk, ahol igyekszünk elsőként gratulálni a sikeres ügylethez. Biztos lehet benne, hogy egyetlen lépésben sem kell segítség nélkül, egyedül döntenie.

 

Tanácsadás ingatlan adásvételhez

Az Ön igényeihez igazítva végezzük munkánkat az Ön számára legkényelmesebb módon, teljes körűen, minden részletre kiterjedő módon! Azt valljuk, hogy a a fél segítség nem segítség! Legyen a tanácsadás ingatlan adásvételhez olyan szolgáltatás, amely értéket képvisel az ügyfél számára!

 

Azt tartom a korrekt és számomra is igénybe vehető szolgáltatásnak, amikor egy ügylet legvégén is ugyanazt tapasztalja az ügyfél, amire a legelejétől fogva számított. Amikor az ingatlanközvetítője ugyan azt mondja az adásvétel végén, mint a legelején ígért.

Ha Ön optimális csereként éli meg a tanácsadási szolgáltatást az ellenértékéhez képest, mindketten elégedettek leszünk a kézfogásunkat követően.

 

Korábbi ügyfeleink véleményét ide kattintva olvashatja, elérhetőségemen állok rendelkezésére!

 

László Zoltán