• +36-70 385-4026
  • laszlo.zoltan@napfenyiroda.hu

Tanácsadás ingatlanok adásvételéhezTanácsadás ingatlanok adásvételéhez

A tanácsadás ingatlanok adásvételéhez azt jelenti, hogy a Napfény Ingatlanirodával történő együttműködést díjmentes lakás-eladási tanácsadásunk előzi meg: közösen áttekintjük az Ön helyzetét annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújthassuk. Nem pusztán az eladásról, de a következő otthonáról is sokat beszélünk, hogy a költözés teljes menetéhez segítségére lehessünk. Ezután bemutatjuk Önnek munkánkat, megtervezzük az eladást, Önnek is láthatóvá válik az ügylet teljes folyamata.

 

Ingatlanközvetítés – az eladás menete

 

Az értékesítés teljes folyamatában számíthat ránk, Önnek egy lépést sem kell tennie! Minden érdeklődőt – természetesen személyesen – kísérünk el Önhöz, váratlanul nem fogják Önt lakáskeresők zavarni! Aktívan közreműködünk a tárgyalás, a végleges megegyezés folyamatában, így Ön nem kerül kellemetlen helyzetbe az alku során sem. A felek közös megegyezése szerint előkészítjük az adásvételi szerződést, a jogi útvesztőkben elkalauzoljuk. Az ügyvédi irodába is együtt megyünk, ahol igyekszünk elsőként gratulálni a sikeres ügylethez.
Az Ön igényeihez igazítva végezzük munkánkat az Ön számára legkényelmesebb módon, teljes körűen, minden részletre kiterjedő módon!

 

Azt tartom a korrekt szolgáltatásnak, amikor egy ügylet legvégén is ugyanazt tapasztalja az ügyfél, amire a legelejétől fogva számított. Amikor az ingatlanközvetítője ugyan azt mondja az adásvétel végén, mint a legelején ígért.

 

Korábbi ügyfeleink véleményét ide kattintva olvashatja, elérhetőségemen állok rendelkezésére!

 

László Zoltán